O meni

Nađa Jokanović je suosnivač i direktor marketinga i prodaje najposećenijeg fashion, beauty i lifestyle web magazina u Srbiji, Wannabe Magazine-a. Po struci je diplomirani farmaceut – medicinski biohemičar, a pored toga, završila je i MBA studije. Nađa i njen partner Nina Milović su svoj prvi preduzetnički projekat, Wannabe Magazine, pokrenule još 2010. godine, a u međuvremenu su lansirani i sajtovi kao što je Wannabe Bride, moderan portal posvećen planiranju venčanja i porodice, i Wannabe Man, prvi srpski lifestyle portal za muškarce.

Nađa je do sada nominovana za nagradu “Cvet Uspeha” koju dodeljuje Udruženje poslovnih žena Srbije, kao i za nagradu “Najuticajnije žene na srpskoj startap sceni”, dok je kompanija Wannabe 2015. godine bila nominovana za nagradu “Poslodavac godine u kategoriji malih preduzeća”, koju dodeljuje Srpska asocijacija menadžera.

Dokaz uspešnog pokretanja nezavisnog lifestyle medija kao startapa, kao i stabilnog pozicioniranja Wannabe Magazine-a kao premium magazina i jedinstvene i inovativne online destinacije, su i brojne nagrade koje je osvojio među kojima “Najbolji regionalni modni Web projekat” (Web Fest) i “Najbolji sajt u Srbiji po izboru publike” (PC Press).

Nađa je aktivna članica Srpske asocijacije menadžera, kao i mentor Founder Institute-a iz Silicijumske doline. Pored toga, aktivna je u promociji preduzetništva kroz različita predavanja i konferencije širom Srbije.

Kontakt: nadja@wannabemagazine.com