Traži se #WANNABEIntern! Ne propustite priliku da radite i učite sa mnom!

Nova godina sa sobom uvek donosi i neke nove odluke, pa smo tako Nina Milović i ja odlučile da ove godine, između ostalog, želimo i da svoje znanje podelimo sa mladim, entuzijastičnim i kreativnim ljudima koji tek ulaze u poslovni svet!

Tako već u prvom mesecu 2018. godine, otvaramo vrata WANNABE magazine-a novim mladim ljudima i nudimo im jedinstvenu priliku da uđu u zabavan, dinamičan svet mode i sarađuju sa mnom i Ninom.

Samim tim, raspisujemo konkurs #WANNABEIntern za stručnu praksu u trajanju od 3 meseca (sa mogućnošću zapošljavanja po završetku prakse!) za pozicije asistent kreativnog direktora i asistent direktora marketinga i poslovnog razvoja.


Dakle, ukoliko ste  zainteresovani za marketing, a vaš um je posebno naoštren i zainteresovan za digitalni marketing, rad i komunikaciju sa klijentima kao i osmišljavanje ponuda i prezentovanje istih, prijavite se na konkurs za asistenta direktora marketinga i iskoristite priliku da tri meseca radite i učite sa mnom. Ako živite na društvenim mrežama i pomno pratite sve novitete iz sfere interneta i oglašavanja na istom – vi ste osoba koju tražim(o).

S druge strane, ako vas interesuje kako nastaju kreativna rešenja, kako izgleda snimanje fashion i beauty editorijala i videa, kako izgleda svakodnevno raditi sa našom kreativnom i mega zabavnom produkcijom – to je Ninina teritorija!

Prijavite se na konkurs za asistenta kreativnog direktora i iskoristite priliku da tri meseca radite (i učite!) sa Ninom Milović.

Zvuči zanimljivo? Zato što stvarno i jeste!

Pripremite CV sa fotografijom, kao i propratno pismo u kojem ćete nam objasniti zašto želite da se pridružite WANNABE timu i šta će vam rad sa nama doneti na profesionalnom i/ili ličnom planu i sve to pošaljite na mejl redakcija@wannabemagazine.com sa naznakom za koju poziciju se prijavljujete.

Konkurs traje do kraja januara.

mm
Nađa Jokanović

Co-founder of Wannabe Magazine / Co-founder of Lena Petra Girlswear