Beauty test: Philips Lumea Prestige uređaj

Ako ste pratile moju Facebook i Instagram stranicu proteklih nedelja, onda ste sigurno videli da sam bila deo jedne sjajne blogerske ekipe koja se kroz tri YouTube emisije bavila pravim ženskim temama –  beauty tretmanima – i to pitanjima poput kako odabrati odgovarajući beauty tretman, koje bi beauty tretmane trebalo da radimo kod profesionalaca, a koje u udobnosti našeg doma? Koliko daleko smo spremne da idemo zarad lepote i da li je taj put uvek lep i prijatan? Šta je sa neželjenim dlačicama, beauty tretmanom koji kao i svaki drugi, treba ženama da predstavlja zadovoljstvo?


Ovde možete pogledati prvu, drugu i treću epizodu ako već niste, a u ovom blogu ću vam ispričati nešto više o svom iskustvu u vezi sa uređajem Philips Lumea Prestige koji koristim već evo nešto više od mesec dana.

Moj prvi utisak

Philips Lumea Prestige je prvi IPL (Intense Pulsed Light) aparat za kućni tretman uklanjanja dlačica, koji je razvijen u saradnji sa dermatolozima, što mi je jako bitno pošto imam vrlo osetljivu kožu i ne volim da isprobavam nešto ukoliko nisam sigurna da li je bezbedno.

Pre svega ovaj aparat je zaista lak i jednostavan za korišćenje, ima moderan i atraktivan dizajn, a posebno mi se dopada to što je bežičan te, kada napunite bateriju možete ga koristiti tako da ne morate sedeti pored utičnice ili se “upetljavati” u kabl kako biste tretirale određenu regiju tela.


“Gde” sme da se koristi i kakvo je moje iskustvo?

Pošto sam te sumnje “razbila”, krenula sam u isprobavanje samog uređaja. Philips Lumea se jednostavno može koristiti na svim delovima tela, pošto ima posebne dodatke kojima se lakše pristupa i tretira određena regija: lice, bikini zona, pazuh i telo, a već posle prvog tretmana uočila sam znatno sporiji rast dlačica.


Taj “trend” se samo nastavio i poboljšao nakon drugog i trećeg tretmana. Aparat sam isprobala na rukama i nogama, a dlačice su sve sporije rasle, proredile su se i postale svetlije. Meni najbolji deo? Zaista je reč o vrlo bezbolnom tretmanu, koji se tako jednostavno radi da ne oduzima puno vremena. Recimo, bilo mi je potrebno svega 15 minuta da tretman uradim na donjem delu nogu.


Kako uređaj zapravo radi?

Aparat se sam aktivira pri dodiru sa kožom i na osnovu senzora, odmah radi “procenu” vašeg tipa osetljivosti kože i tako određuje da li smete da koristite najjači nivo (5) ili nešto slabiju snagu aparata na svojoj koži. Nakon toga, deo po deo kože izlažete pulsirajućem svetlu koje zapravo pri oslobađanju samo blago zagreje zonu kože na kojoj je prislonjen, i to je to. Ova tehnologija se inače primenjuje u najboljim salonima, a Philips ju je sada adaptirao tako da je sada potpuno bezbedna za korišćenje kod kuće. 

Za više informacija o Philips Lumea Prestige uređaju kliknite ovde!

Probajte obavezno, i javite mi vaše utiske i iskustva!

XOXO,

Nađa

mm
Nađa Jokanović

Co-founder of Wannabe Magazine / Co-founder of Lena Petra Girlswear