Top 3 letnja business look-a @ BIG FASHION

Do sada se, kroz svoje tekstove, nisam još uvek osvrtala na poslovnu modu, i kako je počelo leto, pomislila sam da bih mogla sa vama da podelim moja top 3 predloga letnjih poslovnih modnih kombinacija u kojima sam se našla. Zaputila sam se u novi shopping centar BIG FASHION kao što ste videli na mom Insta Story-ju i tamo pronašla 3 savršena look-a koje sam podelila na:

Klasični business look

Moj prvi predlog business look-a je klasičniji, i može dobro da stoji damama svih vrsta građa. U Moni sam našla super teget laneni komplet koji čine sako i pantalone dubljeg struka, uz laganu bluzu svetle boje. Uz ovakvu kombinaciju super se uklapaju neke zanimljive salonke poput ovih Shoestar koje sam odabrala i torba neke upadljivije “letnje” boje. Ako želite baš da idete na klasično, onda odaberite neke manje upadljive boje ili šare, no ja sam uvek za eksperiment čak i kada je poslovni outfit u pitanju.

Fashion business look

Kada radite u modnoj, medijskoj ili advertajzing industriji kao ja, prihvaćeno je, da ne kažem poželjno, da ponesete neke atraktivnije komade svaki dan, a ovaj oversize sako na preklop iz H&M je upravo jedan takav komad, u koji sam se zaljubila na prvi pogled. Toliko je efektan sam po sebi pa se odlično uklopio uz cigaret crne pantalone iz H&M, kao i belu Guess košulju koju sam našla u Fashion & Friends-u. Odabrala sam i nude cipele i puder roze tašnu Calvin Klein takođe u Fashion & Friends-u. Naočare za sunce su neizbežan detalj tokom cele godine, a sada sam se odlučila za Marc Jacobs model iz Diopte.

Casual look

Sve poslovne žene mogu sebi da priušte ponekad i malo opuštenije izdanje na poslu, a ja inače preferiram da nosim patike u svakoj varijanti, čak i uz sakoe, što ste sigurno do sada primetili na mojim fotografijama. Za predlog casual business look-a odabrala sam jednostavne slim farmerke iz Lindex-a, svetlo sivu bluzu iz Lindex-a, maslinasto-zelenu kožnu jaknu iz Mone, nude Mona tašnu i bele Shoestar patike. Kombinaciju sam upotpunila mačkastim Marc Jacobs modelom naočara.

Dodatak: poslovni aksesoari

Ja sam od onih žena koje obožavaju da kupuje detalje poput zanimljive maske za mobilni telefon, upečatljive hemijske olovke, dobrog sata ili prefinjenog prstenja, a neke od mojih favorita koje vidite na slikama našla sam u Swarovski radnji.

Nadam se da su vam se dopali moji predlozi, a volela bih da čujem za koji ova 3 look-a glasate 🙂

Do sledećeg čitanja,

Nađa

mm
Nađa Jokanović

Co-founder of Wannabe Magazine / Co-founder of Lena Petra Girlswear