Konferencije na kojima sa učestvovala: “Novi Lideri” u organizaciji AIESEC Srbija

Konferencija “Novi Lideri” u organizaciji AIESEC-a Srbije se jubilarni deseti put održava u Narodnoj banci Srbije 24. i 25. maja pod temom “Da li su mladi svesni svog okruženja i svoje uloge u njemu?“

Koncept Novih Lidera nastao je 2006. godine sa ciljem da okupi mlade, aktivne i ambiciozne pojedince i istaknute lidere iz raznih oblasti kako bi zajedno došli do ideje, inicijative i inspiracije za lični razvoj i pozitivan uticaj na okruženje.

foto1_1000x0

Među govornicima i predavačima na ovoj konferenciji uvek su bile najistaknutije ličnosti biznisa, sporta, novinarstva, ekonomije i drugih oblasti. Ove godine će, između ostalih, mladi imati priliku da čuju motivacione govore i predavanja Nikole Grbića, Milana Maglova, Dragana Varagića, Nađe Jokanović, Marka Vidojkovića, Ive Pavlović Pušice, Neve Rajković, Roberta Čobana, Igora Rakića, Saše Marjanovića, Huga van Vegela, Ivana Kosogora.

Konferencija Novi Lideri je završni deo istoimenog projekta koji je sa istim ciljem u aprilu okupio oko 450 mladih i preko 30 istaknutih lidera u 9 gradova širom Srbije. Ovaj projekat mladima želi da približi uspešne pojedince koji ih svojim primerom motivišu na rad na ličnom razvoju i na pokretanje pozitivnih promena u društvu, i da im predstavi značaj ciljeva održivog razvoja koje su Ujedinjene Nacije, globalni partner AIESEC-a, razvile kao strategiju unapređenja kvaliteta života i razvoja društva.

mm
Nađa Jokanović

Co-founder of Wannabe Magazine / Co-founder of Lena Petra Girlswear