Konferencije na kojima sam učestvovala: Dani Marketing Workshop-a

Svi ljubitelji marketinga, ovog decembra, imaće priliku da spoje korisno i zabavno, jer Marketing Workshop i ove godine organizuje Dane Marketing Workshopa-a!’

Marketing Workshop, studentska organizacija Ekonomskog fakulteta u Beogradu, vam predstavlja projekat  ”Dani Marketing Workshop-a”, kao jedan od najvažnijih angažovanja organizacije. Decembra 2015. godine, u prostorijama Ekonomskog fakulteta, tokom tri dana (8-10.12.) biće objedinjeni edukativni, zabavni i humanitarni elementi. Koncipiran kao sajam znanja, projekat je nastao kako bi se marketing približio studentima i zaljubljenicima u isti.

ne-propusti-dane-marketing-workshop-a

Dani Marketing Workshop-a počinju 8.12. u 18h predavanjem Vladimira Čeha, osnivača Instituta za istoriju oglašavanja, koji će posetioce uvesti u  ”Umetnost ubeđivanja, a od 20h, predavanje će održati Andrej Petrovski, sajber forenzičar Share fondacije, na temu : “Digitalno doba marketinga.

9.12. u 18h imaćete priliku da slušate predavanje vandrednog profesora Univerziteta Singidunum – Marka Stojanovića, na temu “Unapređenje veština komunikacije “, a od 20h Nađa Jokanović, suosnivač Wannabe Magazine-a, otkriće tajne online marketinga kroz tribinu “Kreiranje brenda na internetu“.

nadja-jokanovicPoslednji dan manifestacije (10.12.) tradicionalno je rezervisan za Reklamijadu, sa početkom u 20h, a na kojoj će posetioci imati prilike da vide najzanimljivije, najsmešnije, ali i one reklame edukativnog karaktera, koje su obeležile godinu za nama. Kao i prethodnih godina i ove godine prihodi od prodaje karata za Reklamijadu idu u humanitarne svrhe, a ove godine želimo da obradujemo mališane koje podržava udruženje Zvončica.

mm
Nađa Jokanović

Co-founder of Wannabe Magazine / Co-founder of Lena Petra Girlswear