Predavanja koja sam držala: Projekat “Business week”

Lokalna kancelarija AIESEC-a u Novom Sadu organizuje projekat pod nazivom „Business week“ u okviru koga će se održati radionice od 24. do 28. marta na Ekonomskom fakultetu i Fakultetu za pravne i poslovne studije dr Lazar Vrkatić.

Cilj projekta je podsticanje mladih na usavršavanje i sticanje veština koje su od značaja za razvoj karijere i pronalaženje posla.

Radionice imaju za cilj da prisutnima pruže osnovno znanje o preduzetništvu, freelancing i start up-u, o pisanju CV-ja i komuniciranju u poslovnom svetu, u cilju olakšavanja pokretanja sopstvenog biznisa kao i podizanje nivoa svesti kod mladih o značaju neformalnog obrazovanja.

nadja_jokanovic

U četvrtak 27. marta predavanja će držati Ivan Minić, bloger i tvorac igrice znanja ConQUIZtador, koji će govoriti o start up-u, zatim Nađa Jokanović, osnivač internet magazina Wannabe, koja će govoriti o preduzetništvu i Minja Bolesnikov, Ford Brand Manager, koji će govoriti o motivima koji pokreću na započinjanje sopstvenog biznisa. Predavanje o radu u inostranstvu i značaju povratka u zemlju u petak 28. marta održaće Aleksandar Bauranov, bivši asistent na univerzitetu Berkli.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih kroz ostvarivanje pozitivnog uticaja na društvo. Prisustvom u 117 zemalja AIESEC predstavlja najveću organizaciju koju vode studenti i svojim programima internacionalnih praksi i organizovanjem humanitarnih, edukativnih i ekoloških projekata pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

mm
Nađa Jokanović

Co-founder of Wannabe Magazine / Co-founder of Lena Petra Girlswear