Predavanja koja sam držala: Projekat “Upoznajte preduzetnike” u In Centru!

U skladu sa potrebama savremenog društva, In Centar predstavlja jedinstvenu i inovativnu platformu koja počiva na zajednici preduzetnika, frilensera, kompanija, organizacija i kreativnih osoba različitih iskustava. Tako će u sredu, 30. septembra, s početkom u 18 sati, a u okviru projekta “Upoznajte preduzetnike”, svoje predavanje održati Nađa Jokanović, jedna od osnivača Wannabe Magazina, najpopularnijeg modnog i lifestyle magazina na prostoru zapadnog Balkana.

predavanje-nadje-jokanovic-1

Kao diplomirani biohemičar, Nađa Jokanović je, zajedno sa svojom prijateljicom Ninom Milović, pokrenula čitav niz projekata, među kojima se, pored Wannabe Magazina, izdvajaju još i Wannabe Stars, Wannabe Bride, ali i prvi srpski lifestyle magazin namenjen muškoj populaciji – Wannabe Man, dok je, pored toga, nakon završetka MBA  programa sa kolegama iz regiona, u Sloveniji osnovala firmu “MBA holding d.o.o.” koja se bavila organizacijom evenata i okupljanjem MBA alumnija i biznis profesionalaca iz regiona.

Danas je, kao jedna od najuspešnijih preduzetnica sa ovim prostorima, Nađa nominovana za nagradu “Cvet uspeha” Udruženja poslovnih žena Srbije, kao i za nagradu “Najuticajnija žena u Srbiji”, koju dodeljuje Central European Startup Awards.

mm
Nađa Jokanović

Co-founder of Wannabe Magazine / Co-founder of Lena Petra Girlswear