Ne propustite 9. NetWorking Day i poslovne susrete!

Ako ste preduzetnik, menadžer, planirate da širite krug poslovnih poznanstava i učite, ili jednostavno, želite da budete deo NetWorking Day-a, rezervišite u svom kalendaru 22. mart za vaše omiljene poslovne susrete u Azzaro Red Clubu, od 18h. Očekuju vas zanimljiva nova poznanstva, mnogo korisnih informacija, uz veoma aktuelnu temu, goste, među kojima ću biti i ja!

Pored mene, imaćete priliku da upoznate još puno sjajnih ljudi, kao što su:


Lazar Bošković
, vlasnika pr agencije Agitprop, Beograd, pr i marketing savetnika, scenaristu Indexovog radio pozorišta, satiričara, pisaca, kreativca i preduzetnika duže od 20 godina;

Srećko Šekeljić, eksperta za digitalni marketing i komunikacije Societe Generale banke koji će sa prisutnima podeliti primere dobre prakse o korišćenju digitalnog marketinga i onlajn komunikacija u pokretanju i vođenju biznisa.

Petar Donić, suosnivača mlade agencije za digitalni marketing, Evoke, Beograd, koja je za svojih samo godinu dana postojanja postigla značajne reference i ozbiljne klijente. Petar će vam otkriti više o tome kako se može posati preduzetnik danas i koju vrstu energije i motivacije poseduju pripadnici “millennials” generacije.

Spremite nam svoja pitanja i upoznajte što više prisutnih posetilaca. Nakon događaja, sledi produženi networking kroz OneClick aplikaciju, za sve one koji se nisu tokom večeri upoznali. Zato je važno i da svi, nakon ulaznice, popunite formular NETWORKING DAY POSETIOCI na ovom linku.

Ulaznica je 1000 din uz standarno, jedno piće gratis. Dostupne su na svim prodajnim mestima Eventima, kao i online. Ponesite vizitkarte i spremite se za networking, druženje, inspiraciju i vredne poklone sponzora i partnera.

Nacionalni pokrovitelji događaja su Telekom Srbija i Societe Generale banka.

Šta je to NetWorking Day?
Networking Day je koncept poslovnih susreta privrednika i preduzetnika širom Srbije u cilju proširenja znanja, razmene ideja, iskustava, povezivanja i motivacije.

Kome je namenjen?
Svim zainteresovanim za poslovne teme: preduzetnicima, privrednicima, menadžerima i onima koji planiraju pokretanje svog posla.

Više informacija na www.networkingday.rs

mm
Nađa Jokanović

Co-founder of Wannabe Magazine / Co-founder of Lena Petra Girlswear