Konferencije na kojima sam učestvovala: Moj prvi biznis – Kako od ideje do realizacije?

iSerbia i iAkademija uz podršku Ministarstva omladine i sporta i u partnerstvu sa Kancelarijom za mlade Gradske uprave grada Beograda zovu vas na prvo druženje Mreže mladih preduzetnika 29. septembra u 17h časova u Kancelariji za mlade “Gnezdo”!

Poster MMP 29.09 III. Moj prvi biznis: Kako od ideje do realizacije?
Sledećeg utorka, 29. septembra u 17h, na 6. spratu Beograđanke, Mreža mladih preduzetnika počinje sa radom u KZM “Gnezdo” i svi su pozvani! Mreža je prevashodno namenjena mladim preduzetnicima koji imaju želju da se druže kao i da razmenjuju znanja sa sebi sličnima, usavršavaju se, a cilj okupljanja je da preduzetnicima kao i potencijalnim preduzetnicima pomognemo da sve one poslovne ideje koje im se motaju po glavi pretvore u stvarnost!

poster-mmp-29-09-iii

Iz tog razloga, na prvom druženju Mreže mladih preduzetnika učesnici će u neformalnoj atmosferi od iskusnijih kolega čuti kako da prebrode prvu prepreku s kojom se većina preduzetnika-početnika suočava, odnosno odgovor na veliko preduzetničko pitanje: Kako preći put od ideje do realizacije?

Kako su preskočili ovu prepreku i pokrenuli se sa “mrtve tačke”, kako je i dan danas preskaču svaki put kada je potrebno da uvedu poslovne inovacije, ispričaće vam tri izuzetne i ostvarene mlade osobe:

– Nađa Jokanović – suosnivač i direktor marketinga i poslovnog razvoja, Wannabe Magazine

– Nikola Purković – CEO/Owner, Paralela Plus d.o.o.

– Milena Milićević, predavač na Fakultetu za inženjerski menadžment i autor kandidature Beograda za Samit Jedan svet mladih

Po završetku edukativnog dela radionice, sledi speed networking u neformalnom okruženju i druženje učesnika uz koktel.

mm
Nađa Jokanović

Co-founder of Wannabe Magazine / Co-founder of Lena Petra Girlswear